505 Sok. No:13/D, Bahçelievler Mah. Üçyol / İZMİR

Hakkımızda

İhtiyacınıza Uygun Araçları Uygun Fiyatla Kiralayın!

Volkan Rent a Car, İzmir oto kiralama sektöründe faaliyet göstermektedir.

İzmir’in kurtuluş günü 9 eylül de 2004 yılından günümüze dek araç kiralama sektöründe faaliyet gösteren firmamız müşteri memnuniyeti ilkesini benimseyerek kaliteli ve güvenilir bir hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Müşterilerimizin isteklerine göre doğru ve dürüst bir hizmet sunmayı hedefleyen firmamız işinde uzman personelleri ile kaliteli çözümlemeler üretmektedir. İzmir kiralık araba taleplerinize son model ve bakımlı araçlar ile yanıt veren firmamız güvenliğinizi daima ön planda tutmaktadır.

Adnan Menderes Havalimanı Rent a Car hizmetleri ile sektörün kalbi olan İzmir Havalimanı’na ücretsiz araç teslimatı yapmaktayız. Rezervasyon esnasında uçuş bilgilerinizi eksiksiz girmeniz halinde İzmir Havalimanı aracılığı ile seyahat eden tüm müşterilerimize ücretsiz araç teslimi etmekteyiz.

Sizlerde İzmir Kiralık Araçlar için güvenle bizimle iletişime geçebilirsiniz.

-
Mutlu Müşteri
-
Listelenen araçlar
-
Mevcut yerler
-
Yapılan rezervasyonlar

Hizmetlerimiz

İzmir Kiralık Araç Noktaları

İzmir Araç Kiralama

Son model, Bütçenize ve İhtiyaçlarınıza Uygun, Ekonomik Araçlar; İzmir Araç Kiralama öncüsü VOLKAN RENT A CAR ayrıcalığıyla hizmetinizde.

Üçyol Oto Kiralama

Üçyol, Bahçelievler, Yeşilyurt ilçelerinde araç kiralama sektöründe sunduğumuz kaliteli hizmet ve fiyat politikaları ile %100 müşteri memnuniyetini hedeflemekteyiz.

İzmir ADB Araç Kiralama

İzmir Havalimanın da oto kiralama hizmeti veren firmamız, yenilenen araç filosu ve güler yüzlü çalışanları ile sizlere uygun fiyatlı hizmetler sunmaktadır.

Güvenli Araç Kiralama

Websitemiz üzerinden yapacağınız tüm rezervasyon ve ödeme işlemlerinizde, kişisel bilgileriniz Volkan Rent a Car güvencesiyle koruma altındadır.

Volkan Rent a Car® 2021
Call Now ButtonRezervasyon Yap